Πολιτική Προστασίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ 1.4.U.

Η Ρόπτρο Α.Ε. (1.4.U.) είναι μια εταιρεία εγγεγραμμένη στην Ελλάδα (που αναφέρονται συλλογικά στην παρούσα πολιτική ως “1.4.U.”, “εμείς” ή “εμάς”).

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας και η προστασία των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την ιδιωτική σας ζωή αποτελούν προτεραιότητα της 1.4.U.. Δεσμευόμαστε να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με δίκαιο και θεμιτό τρόπο ανά πάσα στιγμή. Η 1.4.U. επιθυμεί επίσης να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα δεδομένα που συλλέγουμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε.

Η παρούσα πολιτική ισχύει για προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ιστοτόπου 1.4.U., στη διεύθυνση www.1.4.u.gr (στο εξής ο “Ιστότοπος”) ο οποίος απευθύνεται σε πελάτες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό είτε χρησιμοποιώντας την κινητή σας συσκευή είτε αποκτώντας πρόσβαση με άλλο τρόπο, και περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα εξής:

– πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας,

– ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε,

– πώς διαφυλάσσουμε το προσωπικό σας απόρρητο και

– τα νόμιμα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Γενικά

Η 1.4.U. χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα:

 • για να σας παρέχει αγαθά και υπηρεσίες,
 • για να προσφέρει έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο ανάλογα με τις ανάγκες σας,
 • για να διαχειρίζεται τους εγγεγραμμένους λογαριασμούς που διατηρείτε στον ιστότοπό μας,
 • για να επαληθεύει την ταυτότητά σας,
 • για να προλαμβάνει και να καταπολεμά τα περιστατικά εγκληματικότητας και απάτης και για παρόμοιους σκοπούς,
 • για να επικοινωνεί μαζί σας ηλεκτρονικά, εφόσον έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για αυτόν το σκοπό, αποστέλλοντας πληροφορίες σχετικά με προωθητικές προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν,
 • για σκοπούς διαφήμισης και εμπορικής προώθησης,
 • για σκοπούς έρευνας αγοράς προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας,
 • για να διαχειρίζεται τις μεταξύ μας αλληλεπιδράσεις στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης πελατών και
 • σε περιπτώσεις κατά τις οποίες έχουμε το νόμιμο δικαίωμα ή την υποχρέωση να χρησιμοποιήσουμε ή να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας (για παράδειγμα, σε σχέση με έρευνες που διεξάγονται από δημόσιες αρχές ή σε δικαστικές διαμάχες)

Ενέργειες εμπορικής προώθησης

Επικοινωνίες για προωθητικούς σκοπούς

Η 1.4.U. χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας στο πλαίσιο ενεργειών εμπορικής προώθησης (εφόσον έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για αυτόν το σκοπό) και ενδέχεται να σας αποστείλει ενημερωτικά έντυπα σχετικά με τις πιο πρόσφατες προσφορές της 1.4.U.. Εάν έχετε αποδεχθεί να λαμβάνετε επικοινωνίες εμπορικής προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνυμάτων κειμένου, τα αναλυτικά στοιχεία των συναλλαγών σας θα κοινοποιούνται στη 1.4.U. και, ειδικότερα, θα παρέχονται στη 1.4.U. Ελλάδας προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα την καταναλωτική συμπεριφορά σας, ώστε να λαμβάνετε τα πιο συναφή υλικά εμπορικής προώθησης.

Η 1.4.U. σκοπεύουν να σας ενημερώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες που ενδεχομένως είναι συναφή με τα ενδιαφέροντά σας.

Ωστόσο, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας:

 • σε υπηρεσίες πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας, όπου είναι απαραίτητο, για πληρωμές μέσω καρτών,
 • σε κυβερνητικούς φορείς, ρυθμιστικές αρχές, διωκτικές αρχές, δικαστήρια και ασφαλιστές, εφόσον οφείλουμε να το πράξουμε,
 • προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με νομικές υποχρεώσεις μας,
  • προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (για παράδειγμα σε δικαστικές υποθέσεις),
  • για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη παραβατών και
  • για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.

Διεθνής διαβίβαση δεδομένων

Για την παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών σε εσάς, η 1.4.U. είναι ορισμένες φορές υποχρεωμένη να κοινοποιεί τα δεδομένα σας σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν οι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εκτός του ΕΟΧ ή εάν εσείς βρίσκεστε εκτός του ΕΟΧ. Οι εν λόγω διαβιβάσεις υπόκεινται σε ειδικούς κανόνες βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα διασφαλίσουμε ότι η διαβίβαση συμμορφώνεται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται επαρκώς. Η πρακτική που εφαρμόζουμε συνήθως είναι η χρήση “τυποποιημένων ρητρών προστασίας δεδομένων”, οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ανάλογες διαβιβάσεις.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας;

Δεν θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για περισσότερο από το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Ισχύουν διαφορετικές περίοδοι διατήρησης ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων, ωστόσο το μέγιστο χρονικό διάστημα που συνήθως διατηρούμε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα είναι τα 6 έτη.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Η 1.4.U. δύναται να συλλέγει τις εξής πληροφορίες που σας αφορούν:

 • τα στοιχεία επικοινωνίας σας: ταχυδρομική διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων χρέωσης και παράδοσης, αριθμούς τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένων αριθμών κινητού τηλεφώνου) και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,
 • αγορές και παραγγελίες που πραγματοποιείτε,
 • τις δραστηριότητες περιήγησής σας στους ηλεκτρονικούς ιστοτόπους της 1.4.U.,
 • τα στοιχεία της κάρτας πληρωμών σας, όταν πραγματοποιείτε μια αγορά ή μια παραγγελία στην εταιρεία μας,
 • τις προτιμήσεις σας όσον αφορά τους τρόπους επικοινωνίας και τις ενέργειες εμπορικής προώθησης,
 • τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα σχόλια και τις απαντήσεις σας σε έρευνες,
 • την τοποθεσία σας,
 • την αλληλογραφία και τις επικοινωνίες σας με τη 1.4.U. και
 • άλλα προσωπικά δεδομένα διαθέσιμα στο κοινό, συμπεριλαμβανομένων όσων έχετε αναρτήσει σε δημόσιες πλατφόρμες (όπως σελίδες στο Twitter ή δημόσιες σελίδες στο Facebook).

Ο Ιστότοπός μας δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εκούσια δεδομένα σχετικά με παιδιά.

Αυτός ο κατάλογος δεν είναι εξαντλητικός και, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να συλλέξουμε πρόσθετα δεδομένα για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Ορισμένα από τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα συλλέγονται άμεσα, για παράδειγμα όταν δημιουργείτε έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό στους ιστοτόπους μας ή στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Άλλα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται έμμεσα, όπως για παράδειγμα κατά την περιήγηση ή τις αγορές σας στους ιστοτόπους μας.

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Οι έλεγχοι που εφαρμόζουμε

Η 1.4.U. δεσμεύεται ως προς την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν τα εξής:

   • κρυπτογράφηση δεδομένων,
   • τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας του κυβερνοχώρου για όλους τους παρόχους υπηρεσιών μας που ενδεχομένως χειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα σας,
   • τακτικό προγραμματισμό σεναρίων και ασκήσεις διαχείρισης κρίσεων, για να επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και σε περιστατικά ασφάλειας των δεδομένων,
   • καθημερινές δοκιμές διαβλητότητας των συστημάτων,
   • ελέγχους ασφαλείας που προστατεύουν ολόκληρη την υποδομή πληροφορικής της 1.4.U. από εξωτερικές επιθέσεις και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και
   • εσωτερικές πολιτικές που ορίζουν την προσέγγιση όσον αφορά στην ασφάλεια των δεδομένων και τη σχετική κατάρτιση των εργαζομένων.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Η 1.4.U. δεν θα σας ζητήσει ποτέ στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από τη 1.4.U. και σας ζητά να παρέχετε ανάλογα στοιχεία, παρακαλούμε να το αγνοήσετε και να μην απαντήσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε μια υπολογιστική συσκευή σε δημόσιο χώρο, σας συνιστούμε να αποσυνδέεστε και να κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια ηλεκτρονική περίοδο λειτουργίας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

   • το δικαίωμα να εξαιρεθείτε από επικοινωνίες εμπορικής προώθησης που ενδέχεται να σας αποστέλλουμε και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην από μέρους μας χρήση/διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας, εφόσον δεν υπάρχουν νόμιμοι λόγοι για αυτόν το σκοπό (δικαίωμα εναντίωσης),

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οφείλουμε να καθορίζουμε το νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πελατών από τη 1.4.U.

Γενικά

Η συλλογή και η χρήση προσωπικών δεδομένων πελατών από τη 1.4.U. είναι απαραίτητη για τους εξής σκοπούς:

    • την επιδίωξη των έννομων συμφερόντων μας (όπως ορίζονται παρακάτω),
    • τη συμμόρφωση με τα καθήκοντά μας και την άσκηση των δικαιωμάτων μας βάσει σύμβασης πώλησης αγαθών σε πελάτη ή
    • τη συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις μας.

Γενικά, βασιζόμαστε μόνο στη συγκατάθεση ως νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία δεδομένων με σκοπό την αποστολή επικοινωνιών άμεσης εμπορικής προώθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτών μηνυμάτων σε πελάτες μας.

Οι πελάτες διατηρούν το δικαίωμα να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους ανά πάσα στιγμή. Στις περιπτώσεις όπου η συγκατάθεση αποτελεί το μοναδικόή νομικόή πλαίσιο για την επεξεργασία, θα διακόψουμε την εν λόγω επεξεργασία δεδομένων μετά την ανάκληση της σχετικής συγκατάθεσης.

Τα έννομα συμφέροντά μας

Το σύνηθες νομικό πλαίσιο για την επεξεργασία των δεδομένων πελατών είναι ότι είναι η εν λόγω επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των έννομων συμφερόντων της 1.4.U., όπως:

    • η πώληση και η παροχή εμπορευμάτων και υπηρεσιών στους πελάτες μας,
    • η προστασία των πελατών, των εργαζομένων και άλλων ατόμων και η διατήρηση της ασφάλειας, της υγείας και της ευημερίας τους,
    • η προώθηση, η εμπορία και η διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας,
    • η αποστολή μηνυμάτων εμπορικής προώθησης που είναι συναφή και προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών (συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης του προγράμματος αφοσίωσης πελατών Sparks),
    • η κατανόηση της συμπεριφοράς, των δραστηριοτήτων, των προτιμήσεων και των αναγκών των πελατών μας,
    • η βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων και υπηρεσιών και η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών,
    • η συμμόρφωση με νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας,
    • η πρόληψη, η διερεύνηση και ο εντοπισμός εγκληματικών ενεργειών, απάτης ή αντικοινωνικής συμπεριφοράς και η δίωξη των παραβατών, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τις διωκτικές αρχές,
    • η διαχείριση στοιχείων επικοινωνίας, ερωτημάτων, παραπόνων ή διαφορών των πελατών μας,
    • η διαχείριση ασφαλιστικών αξιώσεων από πελάτες,
    • η προστασία της 1.4.U., των εργαζομένων και των πελατών της, προβαίνοντας στις κατάλληλες νομικές διαδικασίες έναντι τρίτων που έχουν διαπράξει εγκληματικές ενέργειες ή παραβιάζουν νομικές υποχρεώσεις έναντι της 1.4.U.,
    • ο αποτελεσματικός χειρισμός οποιωνδήποτε νομικών αξιώσεων ή ρυθμιστικών μέτρων επιβολής κατά της 1.4.U.·και
    • η εκπλήρωση των καθηκόντων μας προς πελάτες, συναδέλφους, μετόχους της εταιρείας μας και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη.

COOKIES

Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Σε αυτές περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική συμπεριφορά των ατόμων που έχουν πρόσβαση στους ιστοτόπους μας. Περιλαμβάνονται επίσης στοιχεία σχετικά με τις προβαλλόμενες σελίδες, τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί και την περιήγηση των πελατών γύρω από τους ιστοτόπους μας. Για αναλυτικές πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies της εταιρείας μας.

Πολιτική Cookies

Τι είναι τα cookies;

Όπως συμβαίνει στους περισσότερους ιστοτόπους, οι ιστότοποι της 1.4.U. χρησιμοποιούν cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές (όπως smartphone ή tablet) κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιούνται για να “απομνημονεύουν” την πρόσβαση στους ιστοτόπους μας από τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή. Τα cookies είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία των ιστοτόπων μας και για να σας βοηθούν κατά τη διαδικασία των αγορών σας online. Χρησιμοποιούνται επίσης για την προσαρμογή των προσφερόμενων και διαφημιζόμενων προϊόντων και υπηρεσιών που εμφανίζονται στην οθόνη σας, τόσο στους ιστοτόπους μας όσο και σε διαφορετικές διαδικτυακές τοποθεσίες.

Πληροφορίες που συλλέγονται

Ορισμένα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική συμπεριφορά σας, όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας κάθε φορά τον ίδιο υπολογιστή ή την ίδια συσκευή. Οι εν λόγω πληροφορίες αφορούν τις προβαλλόμενες σελίδες, τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί και την περιήγησή σας γύρω από τους ιστοτόπους μας. Δεν χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή ή την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με το όνομα, τη διεύθυνση ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας σας. Η 1.4.U. μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τον τρόπο περιήγησης και την αγοραστική συμπεριφορά σας.

Πώς διαχειριζόμαστε τα cookies;

Τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή σε άλλη συσκευή κατά την πρόσβαση στους ιστοτόπους μας έχουν σχεδιαστεί από:

    • τη 1.4.U. ή για λογαριασμό της 1.4.U. και είναι απαραίτητα για να πραγματοποιείτε αγορές στον ιστότοπό μας,
    • τρίτα μέρη που συμμετέχουν μαζί μας σε προγράμματα εμπορικής προώθησης και
    • τρίτα μέρη που μεταδίδουν διαφημιστικά πλαίσια στο διαδίκτυο εκ μέρους της 1.4.U..

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies;

Οι βασικοί σκοποί που εξυπηρετούν τα cookies είναι οι εξής:

 • Τεχνικοί σκοποί που διασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των ιστοτόπων μας, ιδίως όσον αφορά ηλεκτρονικές συναλλαγές και την περιήγηση σε τοποθεσίες.
 • Διαφημιστικοί σκοποί της 1.4.U., που περιλαμβάνουν την εμφάνιση διαφημιστικών πλαισίων στο διαδίκτυο και στοχοθετημένες ενημερώσεις που σας αφορούν.
 • Για να επιτρέπουν στη 1.4.U. τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα μοτίβα της περιήγησης και των αγορών σας, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης του αντίκτυπου διαφημιστικών εκστρατειών, διαγωνισμών κ.λπ.
 • Για να επιτρέπουν στη 1.4.U. να εκπληρώνει τις συμβατικές υποχρεώσεις της όσον αφορά την καταβολή πληρωμών σε τρίτους, για παράδειγμα όταν κάποιος χρήστης που αγοράσει ένα προϊόν μας έχει μεταβεί στον ιστότοπό μας μέσω ιστοτόπου που διαχειρίζονται τα εν λόγω τρίτα μέρη.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τα cookies;

Για να απενεργοποιήσετε τα cookies θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ώστε να αρνηθείτε τη χρήση cookies. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε εξαρτάται από το πρόγραμμα περιήγησης που διαθέτετε. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των cookies στα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης:

Στο Microsoft Internet Explorer:

    • Επιλέξτε το μενού “Εργαλεία” και στη συνέχεια επιλέξτε το στοιχείο “Επιλογές Internet”
    • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Προστασία προσωπικών δεδομένων”
    • Επιλέξτε την κατάλληλη ρύθμιση

Στο Google Chrome:

 • Επιλέξτε τα στοιχεία “Ρυθμίσεις > Για προχωρημένους”
 • Στην ενότητα “Απόρρητο και ασφάλεια”, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις περιεχομένου”
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Cookies”

Στο Safari:

 • Επιλέξτε τα στοιχεία “Προτιμήσεις > Απόρρητο”
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Διαγραφή όλων των δεδομένων του ιστοτόπου”

Στο Mozilla firefox:

 • Επιλέξτε το μενού “Εργαλεία” και στη συνέχεια επιλέξτε το στοιχείο “Επιλογές”
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Απόρρητο”
 • Βρείτε το μενού “cookie” και επιλέξτε τις σχετικές ρυθμίσεις

Στο Opera 6.0 ή νεότερης έκδοσης:

 • Επιλέξτε το μενού “Αρχεία > Προτιμήσεις”
 • Απόρρητο

Τι θα συμβεί, εάν απενεργοποιήσω τα cookies;

Αυτό εξαρτάται από τα cookies που απενεργοποιείτε. Σε γενικές γραμμές ο ιστότοπος ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά, εάν τα cookies είναι απενεργοποιημένα. Εάν απενεργοποιήσετε μόνο τα cookies τρίτων, δεν θα αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διαδικασία αγορών στους ιστοτόπους μας. Εάν απενεργοποιήσετε όλα τα cookies, δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας στους ιστοτόπους μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η 1.4.U. χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας και δεν έχετε βρει ικανοποιητική απάντηση στις πληροφορίες του παρόντος ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2020